‘Reconstrucció’

Reconstrucció. Una història d’inseguretat.

Com fer front a la incertesa i el canvi

Vivim immersos en un univers canviant i dinàmic que fa que la nostra existència sigui incerta i impredictible. No som més que protoganistes d’històries d’inseguretat.

En aquesta obra de teatre científic s’aborden les crisis més universals a què ens hem enfrontat des de temps immemorials. Situacions que ens posat al límit i que han requerit la nostra creativitat i perseverança per continuar endavant i sortir reforçats.

Al més pur estil de la novel.la negra dels anys 30, la investigadora Sam Spade desgrana totes les peces de l’estrany cas de David Hammet, un agent immobiliari que un dia va sortir de la seva oficina per anar a dinar i ja no va tornar.

Una història que reconstrueix i que ens serveix de metàfora per explorar el funcionament del cervell humà. Com podem entrenar-lo per aprendre a gestionar la incertesa? Com podem transcendir els canvis impredictibles a les nostres vides?

Reconstrucció‘ és una obra de Susana Eva Martínez i Pep Miràs

L’obra ‘Reconstrucció‘ és una de les activitats programades en la Jornada ‘Alella, poble cuidador’ que celebrem els dies 7 i 8 de maig. Abans de l’obra es farà una breu presentació de la iniciativa comunitària ‘Alella, poble cuidador‘.

Dissabte 7 de maig, a les 6pm, a Les Golfes de Can Lleonart.

Espectacle gratuït. Places limitades. Per poder assistir, és obligatori inscriure’s.