Webinar: ‘Com podem acompanyar familiars i amics amb malestar i trastorns mentals?’

Seminari Web, amb Edgar Vinyals

Dimarts 15 de novembre de 6:30pm a 7:45pm

Acompanyar persones amb malestar i trastorns mentals implica un compromís molt alt. A vegades suposa un repte que ens posa a prova, i en les situacions en què compartim espais amb persones que estan vivint estats alterats de consciència, sovint ens requereix sobrepassar els propis límits. Comptar amb informació que faciliti l’accés als recursos pot transformar la manera de fer front a aquestes situacions complexes, i, ens pot ajudar a prendre decisions difícils.  

Proposem un espai per reflexionar sobre les necessitats d’orientació, atenció i suport de les persones que tenim vincles afectius amb persones amb etiquetes psiquiàtriques.

L’Edgar Vinyals a Can Batlló. FOTO DANNY CAMINAL

L’Edgar Vinyals és Integrador Social. L’Edgar és usuari de la xarxa pública de salut mental des de l’any 2002, i familiar i amic de persones psiquiatritzades. L’Edgar va presidir la Federació Veus i l’Associació Obertament, i actualment, entre altres activitats, coordina les jornades de Salut Mental impulsades per l’Ajuntament d’Alella.

La participació en el seminari és gratuïta.

Dos dies abans del Seminari, farem arribar l’enllaç Zoom a totes les persones inscrites. Si no trobeu el correu amb l’enllaç en la safata d’entrada, us recomanem mirar el correu brossa. En cas de no trobar el correu, podeu escriure a alella@poblesquecuiden.org.

Aquest seminari web s’emmarca en les Jornades de Salut Mental impulsades per l’Ajuntament d’Alella.

Lloc: Seminari Web Virtual per Zoom

Horari: de 6:30pm a 7:45pm

Cost: la participació és gratuïta

Clica aquí per connectar-te avui al Seminari Web, de 6:30pm a 7:45pm