Recursos per empreses i altres centres de treball

Els Recursos que oferim estan disponibles tant per les empreses i altres centres de treball dels Pobles Cuidadors com per aquells centres d’altres municipis que vulguin formar part del Programa Empreses Cuidadores.
Làmina amb papallones

Elaboració de protocols d’actuació per fer front a situacions de malaltia, mort i dol que afecten les persones treballadores

Les empreses i altres centres de treball poden preparar-se per fer front i acompanyar situacions en què les persones treballadores estiguin afectades per malalties greus o per experiències de mort i dol. Sovint, aquestes situacions poden tenir un impacte significatiu en les relacions personals i les dinàmiques de treball. Disposar de protocols adaptats als vostres valors i característiques us permetrà cuidar les persones del vostre equip i evitarà, quan arribi el moment, haver d’improvisar.


Cadira de metall sola davant el mar

Acompanyament a persones en dol

Si alguna persona del vostre equip es troba en situació de dol, us oferim serveis d’acompanyament personalitzat i estrictament confidencial.


Tira de ninots de cartró units com sanefa

Acompanyament a equips de treball que han patit una pèrdua o viscut una experiència traumàtica

Quan en un centre de treball mor una companya o company, o es produeix una experiència traumàtica, com per exemple pot ser-ho presenciar un accident greu o un infart, pot resultar positiu facilitar sessions grupals que afavoreixin la gestió emocional de l’equip. És en aquests moments quan es demostra realment els valors de les organitzacions.


Platja a l'capvespre amb fanalets i torxes

Acomiadar-nos de les persones que estimem, o recordar-les, com realment volem fer-ho

Si en el vostre centre educatiu voleu organitzar un acte de comiat o de record per alguna persona estimada, podem ser al vostre costat per ajudar-vos a fer-ho d’una manera autèntica i personalitzada.


Consulta els Recursos per tota la comunitat per descobrir altres d’activitats en les quals pots participar.

Registra’t a la Plataforma Digital per accedir als recursos que oferim.

Si ets una entitat, contacta amb l’Agent de Suport a la Xarxa Comunitària Cuidadora per registrar-t’hi.

Contacta’ns si necessites més informació sobre com accedir als recursos que oferim.